Proff

Harmoni Omsorg Norden AB

Nordiskt Tillväxtcertifikat

Nordiskt Tillväxtcertifikat

Org.nr556901-3443
AdressTorshamnsgatan 27, 164 40 KISTA

Välkommen till Harmoni Omsorg!

Vi fokuserar alltid på våra kunders säkerhet, trygghet och frihet. Det vi strävar efter är att alla våra kunder ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Som kund hos oss kan du få all hjälp du behöver. Det kan vara allt från juridisk hjälp till rekrytering och ledning.

Harmoni Omsorg Norden AB startades år 2012 under namnet be Concerned AB i Stockholm. Med god tanke att anordna assistans utan vinstsyfte och erbjuda både brukare och assistenter en bra gemenskap och en harmonisk assistans genom att ge rätt vägledning och utbildningar.

Vi på Harmoni Omsorg Norden värnar om dina rättigheter och din frihet att utforma din egen assistans, vi värnar även om assistenternas trivsel därför strävar vi efter en harmonisk arbetsmiljö både för brukare och assistenter. Vi är som en liten familj där vi tar hand om varandra. Det gör att vi, tillsammans med våra kunder som har valt oss kan utföra en sådan harmonisk arbetsplats för våra assistenter.

  • IVO-TILLSTÅND
  • JOUR 24/7
  • KOLLEKTIVAVTAL
  • KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Vår ambition är att erbjuda er en enkel assistans för en enklare vardag.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter