Proff

Diesel Power AB

Org.nr556427-0139
AdressKungsparksv. 21, 434 39 Kungsbacka

Grundande: Diesel Power AB grundades 1991.

Distributionsexpertis: Vi specialiserar oss som svensk distributör för industrimotorer, marinmotorer och marina elverk från välrenommerade varumärken som John Deere, Yanmar , Cox, Neander, Mitsubishi, MAN, Hyundai SeasAll, Solé och Kohler.

Produktsortiment: Vårt sortiment omfattar ett brett urval av världsledande tillbehör för motorinstallationer. Det inkluderar Racor-filterprodukter, Coracon-produkter för kylvattenkonditionering, Funk-transmissionsprodukter och mycket mer.

Service och underhåll: Diesel Power erbjuder servicetjänster där verkstaden är bemannad av våra kompetenta servicetekniker med mångårig erfarenhet. Den är utrustad med specialverktyg och diagnostikutrustning för att hantera dagens mer komplexa motorer. Anlitar du oss använder vi enbart originalreservdelar och allt utförs helt enligt motortillverkarens riktlinjer.

Platser: Vi bedriver verksamhet från strategiskt belägna anläggningar i Kungsbacka. Men utför servicejobb över hela Sverige.

Nationell Täckning: Våra tjänster, inklusive installation, underhåll och reservdelar, är tillgängliga över hela landet via vårt omfattande nätverk av återförsäljare.

Expertkonsultation: Vi är dedikerade till att erbjuda expertrådgivning och vägledning för alla dina behov av kraftlösningar.


För rådgivning och förfrågningar, tveka inte att kontakta oss.

Händelser

Händelse
Profile-7014231

Företagets länkar

Öppettider

Måndag
07:00 - 16:00
Tisdag
07:00 - 16:00
Onsdag
07:00 - 16:00
Torsdag
07:00 - 16:00
Fredag
07:00 - 16:00
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter