Proff

Hsb Bostadsrättsförening Dialogen i Stockholm

Org.nr769637-9762
AdressTellusgatan 4 C-E, 126 26 Hägersten

Kontaktuppgifter

AdressTellusgatan 4 C-E, 126 26 HägerstenPostadressFleminggatan 41, 112 84 Stockholm

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Bostadsrätt är den rätt i bostadsrättsföreningen, som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
Juridiskt namnHsb Bostadsrättsförening Dialogen i StockholmOrganisationsnummer769637-9762BolagsformBostadsrättsföreningAntal anställda0SNI-bransch
68204 Förvaltning i bostadsrättsföreningar
OrdförandeLeif Roland Gröndal
AdressTellusgatan 4 C-E 6 A-H 6 J-M, 126 26 HägerstenPostadressFleminggatan 41, 112 84 StockholmRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum2019-10-14Omsättning intervall200 - 299
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter