Suldiin sushi AB
Org.nr559241-8924
Bokslut
Belopp i hela 1000
Omsättning
Resultat efter finansnetto
BOKSLUTSPERIOD | 2022-12 | 2021-12 | 2020-12 | |
---|---|---|---|---|
Startdatum | 2022-01-01 | 2021-01-01 | 2020-02-11 | |
Slutdatum | 2022-12-31 | 2021-12-31 | 2020-12-31 |
LÖNER & UTDELNING | 2022-12 | 2021-12 | 2020-12 | |
---|---|---|---|---|
Valutakod | SEK | SEK | SEK | |
Löner styrelse och VD | - | - | 0 | |
Löner övriga | - | - | 0 | |
Föreslagen utdelning | 0 | 0 | 0 |
RESULTATRÄKNING | 2022-12 | 2021-12 | 2020-12 | |
---|---|---|---|---|
Valutakod | SEK | SEK | SEK | |
Nettoomsättning | 1 019 | 419 | 0 | |
Omsättning | 1 064 | 437 | 0 | |
Avskrivningar och nedskrivningar | −59 | −110 | 0 | |
Rörelsekostnader | −1 270 | −683 | −30 | |
Rörelseresultat efter avskrivningar | −205 | −246 | −29 | |
Finansiella intäkter | 0 | 0 | 0 | |
Finansiella kostnader | −45 | −16 | 0 | |
Resultat efter finansnetto | −250 | −262 | −29 | |
Resultat före skatt | −250 | −262 | −29 | |
Skatt på årets resultat | 0 | 0 | 0 | |
Årets resultat | −250 | −262 | −29 |
BALANSRÄKNING | 2022-12 | 2021-12 | 2020-12 | |
---|---|---|---|---|
Valutakod | SEK | SEK | SEK | |
Immateriella anläggningstillgångar | 371 | 424 | 0 | |
Materiella anläggningstillgångar | 18 | 12 | 0 | |
Finansiella anläggningstillgångar | 0 | 0 | 0 | |
Anläggningstillgångar | 389 | 436 | 0 | |
Varulager | 45 | 0 | 0 | |
Kundfordringar | 37 | 42 | 0 | |
Kassa och bank | 5 | 4 | 9 | |
Omsättningstillgångar | 111 | 78 | 2 | |
Summa tillgångar | 500 | 514 | 2 | |
Fritt eget kapital | −7 | 66 | −29 | |
Obeskattade reserver | 0 | 0 | 0 | |
Eget kapital | 18 | 91 | −4 | |
Avsättningar | 0 | 0 | 0 | |
Långfristiga skulder | 132 | 132 | 0 | |
Leverantörsskulder | 171 | 45 | 3 | |
Kortfristiga skulder | 351 | 291 | 3 | |
Summa eget kapital och skulder | 500 | 514 | 2 |
Ladda ner gratis årsredovisning
Suldiin sushi AB
Org.nr 559241-8924
Lås upp Bisgraf & få bättre insyn med Allabolag PLUS
I samarbete med Bonanza så finns mer detaljerade grafer på de flesta organisationers sidor.