Proff

Hsb Stockholm Ek För

Org.nr702000-9333
AdressVasaplatsen 4, 177 57 Järfälla

Kontaktuppgifter

Telefon010-442 11 00
AdressVasaplatsen 4, 177 57 JärfällaPostadressEnglundavägen 5 a 2tr, 171 41 Solna

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att - verka för bostadskooperation samt de konsument- och miljö- intressen som är relaterade till byggandet och boendet - bilda bostadsrättsföreningar, kooperativa hyresrättsföreningar, samt bygga och utveckla goda bostäder, - främja bosparande i av HSB Riksförbund anvisat sparsystem samt medverka i ett rikstäckande turordningssystem för bostadsrätts- och hyreslägenheter. - äga och förvalta fast egendom och tomträtt samt upplåta och förvalta hyresrätter och kooperativa hyresrätter. -bedriva opinionsutbildning i syfte att främja ett gott boende och värna om bostadsrätten som upplåtelsform. - erbjuda HSB bostadsrättsföreningar, andra bostadsrättsförenin= gar och övriga fastighetsägare kvalificerade förvaltningstjänster, - tillhandahålla medlemmar tjänster, produkter och service med anknytning till boendet, - skapa förutsättningar för ett framgångsrikt arbete i bostadsrättsföreningen genom kompentent rådgivning, bland annat genom att utse HSB-ledamot och genom att tillhandahålla bra utbildning för företroendevalda, - verka för studie-, fritids- och serviceverksamhet i samband med boendet, - lämna en kontinuerlig information till medlemmarna, bedriva en aktiv medlemsrekrytering och genom upplysningsverksamhet öka kun- skaperna om de kooperativa idéerna och bostadsrätten som upplåtelseform, - verka för att varumärket HSB används på ett korrekt sätt, - äga och förvalta aktier samt andelar i ekonomiska föreningar och bolag, - i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktigt hållbar utveckling, - bedriva inlåningsverksamhet samt handlägga redovisningen av bostadsrättsföreningarna likvida medel genom avräknings- och placeringsförfarande med avkastning enligt marknadsmässiga förutsättningar, samt - bedriva annan härmed sammanhängande verksamhet.
Juridiskt namnHsb Stockholm Ek FörOrganisationsnummer702000-9333BolagsformEkonomisk föreningAntal anställda0SNI-bransch
68320 Fastighetsförvaltning på uppdrag
Extern verkställande direktörEva Linnéa Nordström
Telefon010-442 11 00AdressVasaplatsen 4, 177 57 JärfällaPostadressEnglundavägen 5 a 2tr, 171 41 SolnaRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum1923-07-14Omsättning intervall500000 - 999999
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Koncern

Hsb Stockholm Ek För ingår i en koncern med totalt 79 bolag.
Hsb Stockholm Ek För har 10 dotterbolag.

Ledning och styrelse

Extern verkställande direktör

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter