Proff

Hsb Bostadsrättsförening Skottland i Gävle

Org.nr785000-1186
AdressGävle

Kontaktuppgifter

Telefon026-65 70 56
AdressGävle

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Bostadsrätt är den rätt i bostadsrättsföreningen, som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
Juridiskt namnHsb Bostadsrättsförening Skottland i GävleOrganisationsnummer785000-1186Registreringsdatum1944-08-14BolagsformBostadsrättsföreningAntal anställda0SNI-bransch
68204 Förvaltning i bostadsrättsföreningar
OrdförandeBjörn Börje Ove Larsson
Telefon026-65 70 56AdressGävlePostadressBox 1134, 801 35 GävleRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter