Proff

Hsb Bostadsrättsförening Atomen i Sundbyberg

Org.nr769635-2546
AdressForskargränd 2 -4, 174 61 Sundbyberg

Kontaktuppgifter

AdressForskargränd 2 -4, 174 61 SundbybergPostadressFleminggatan 41, 112 84 Stockholm

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Bostadsrättsföreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostads- lägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning. Vidare har bostadsrättsföreningen till ändamål att främja studie och fritidsverksamhet inom bostadsrättsföreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet och tillgänglighet med anknytning till boendet. Bostadsrättsföreningen ska i all verksamhet värna om miljön genom att verka för en långsiktig hållbar utveckling. Förvärv av bostadsrätt genom upplåtelse ska i första hand erbjudas medlemmar som bosparar i av HSB anvisat sparsystem. HSB Riksförbunds föreningsstämma fastställer bosparregler. Bostadsrätt är den rätt i bostadsrättsföreningen, som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som har bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.
Juridiskt namnHsb Bostadsrättsförening Atomen i SundbybergOrganisationsnummer769635-2546BolagsformBostadsrättsföreningAntal anställda0SNI-bransch
68204 Förvaltning i bostadsrättsföreningar
OrdförandeLeif Roland Gröndal
AdressForskargränd 2-4, 174 61 SundbybergPostadressFleminggatan 41, 112 84 StockholmRegistrerad för
Moms
F-skatt
Arbetsgivaravgift
Registreringsdatum2017-09-07Omsättning intervall500 - 699
Källa: SCB, Bolagsverket, Skatteverket

Ledning och styrelse

Källa: Bolagsverket

Branscher och sökord

Källa: Proff

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter