Proff

Aktiebolaget Juristfirma Mareskär & Nordlund

Org.nr559457-7420

Officiell företagsinformation

Verksamhet & ändamål
Juristfirma Mareskär & Nordlund ska tillhandahålla juridiska tjänster till privatpersoner. Vi kommer ha möjlighet att praktisera inom samtliga rättsområden men kommer koncentrera oss på familjerätt, arvsrätt, civilrätt, processrätt, fordringsrätt, avtalsrätt och privaträtt. Vi kommer erbjuda möten i våra lokaler men även hembesök om klienten är fysiskt förhindrad att besöka oss. I fall där det blir förhandling i rätten kommer vi naturligtvis företräda klienten där.
Juridiskt namnAktiebolaget Juristfirma Mareskär & NordlundOrganisationsnummer559457-7420BolagsformAktiebolagAntal anställda0SNI-bransch
00009 Huvudnäring okänd
OrdförandeAnna Theresa Mareskär
PostadressValbovägen 183, 818 33 ValboRegistrerad för momsNejRegistrerad för arbetsgivaravgiftNejRegistrerad för F-skattNejRegistreringsdatum2023-11-17

Ledning och styrelse

CRM-integration

Proff API gör det enklare att integrera dagligt uppdaterad företagsinformation i dina system och applikationer på ett standardiserat sätt.

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter