Proff
Proff

Sigtunahem AB

Org.nr556059-5356
AdressStationsg. 6, 195 25 Märsta
SigtunaHem äger och förvaltar 4 800 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vi är ett serviceföretag som erbjuder attraktivt boende och vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vi bygger både hyresrätter och bostadsrätter och skapar hållbara, levande och väl fungerande bostadsområden och stadsdelar. SigtunaHem är certifierat för miljö- och kvalitetsledning enligt ISO 14001 och ISO 9001. Vi bidrar till samhällsbyggandet genom att skapa nya bostäder för alla, och vi bygger om med stor valfrihet för att möta olika hyresgästers förväntningar. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 11 000 hyresgästers tjänst står ett 70-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt löfte – boende med omtanke genom engagerat värdskap.

Firmatecknare

Firman tecknas av styrelsen

Firman tecknas av en av

Holmgren, Kjell Valter

Langby, Erik Vilhelm

i

förening med en av

Hallbäck, Hans Bertil

Labbé, Paloma

Langer, Carl Göran

Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman

beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ägare

Sigtunahem AB har 1 ägare

Största ägare

Ägarinformation presenteras i samarbete med Valu8.

Valu8 erbjuder information om såväl ägande som verklig ägande som verklig huvudman (UBO) i hela Norden men också i ett antal andra europeiska europeiska länder. Kontakta oss för för att få veta mer om europeisk bolagsinformation.

Mer info om Valu8 Ägarinformation
Källa: Valu8

Koncern

Sigtunahem AB ingår i en koncern med totalt 14 bolag. Moderbolaget är Sigtuna Kommun.
Sigtunahem AB har 6 dotterbolag.
Profile-7035985

Företagets länkar

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter