Proff

Invacare Rea AB

Org.nr556098-9211
AdressVäxjöv. 303, 343 75 Diö

Invacare är världsledande aktör inom hjälpmedelsbranschen och skapar förutsättningar för ett aktivt och oberoende liv för äldre och rörelsehindrade. På Invacare arbetar vi professionellt med att skapa beprövade och säkra lösningar (”Trusted Solutions”) med optimal komfort, ökad rörlighet och större oberoende för äldre och rörelsehindrade. Invacare i Sverige kompletterar stora globala produktutvecklingsresurser med lokal marknadskännedom, allt för att kunna erbjuda de allra bästa produkter, utbildning och service. Gemensamt för alla anställda på Invacare är att de är kompetenta och fokuserade på att uppfylla användarens och vårdarens krav och behov. Flertalet av våra anställda har en terapeutisk yrkesbakgrund vilket kvalificerar dem till att vägleda och ge råd. Våra anställda är vår viktigaste resurs och förutsättningen för att vi skall leverera optimala lösningar till våra kunder.

Befattningar

EXEKUTIVA BEFATTNINGAR/ADMINISTRATION

Verkställande direktör

TILLSYNSBEFATTNINGAR

Källa: Bolagsverket

Firmatecknare

Firman tecknas av styrelsen

Firman tecknas två i förening av

ledamöterna

Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman

beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Källa: Bolagsverket

Ägare

Invacare Rea AB har 1 ägare

Största ägare

Ägarinformation presenteras i samarbete med Valu8.

Valu8 erbjuder information om såväl ägande som verklig ägande som verklig huvudman (UBO) i hela Norden men också i ett antal andra europeiska europeiska länder. Kontakta oss för för att få veta mer om europeisk bolagsinformation.

Mer info om Valu8 Ägarinformation
Källa: Valu8

Koncern

Invacare Rea AB ingår i en koncern med totalt 4 bolag. Moderbolaget är Invacare Holding Two AB.
Källa: UC AB

Vill du veta mer om vad Proff™ har att erbjuda ditt företag?

Vill du bli Proff-kund nu, eller vill du veta mer om vad vi kan göra för ditt företag? Vi kontaktar dig för ett förutsättningslöst samtal.

Dina kontaktuppgifter